Content left

Koe tvauhdin hurmaa rinteissä tai lähde tutustumaan talviseen luontoon latuja pitkin!

Laskettelu ja lautailu

Sveitsinpuiston laidalla sijaitseva Sveitsin hiihtokeskus tarjoaa talven parhaita puolia niin skimbaajille kuin lumilautailijoille, mutta myös pulkan kanssa mäkeen halajaville. Hiihtokeskuksesta on neljä valaistua rinnettä ja lautailurinne. Perheen pienimmille on varattu oma laskettelualue mattohisseineen. Alueelta lähtee hiihtolatuja, ja vauhdikas pulkkamäki antaa talven riemuja koko perheelle.

Sveitsin Hiihtokeskus
Pujottelutie 1
 0400 877077 (lipunmyynti)
 0400 954585 (suksivuokraamo)
 www.sveitsinhiihtokeskus.fi

Content right

Hiihto

Latuverkostoa risteilee yli 100 kilometriä ja reittejä löytyy niin perinteiseen hiihtoon kuin luisteluun. Suuntaa sukset joko kaupunkiympäristön viheralueille tai luonnonrauhaan, erämaisen Kytäjä-Usmin retkeilyalueelle.

Hyvinkäällä ensilumi tulee aikaisin ja talvet ovat ympäröiviä alueita lumisempia. Perttulan kentän ensilumenladusta pääsee nauttimaan usein jo marraskuussa. Jos pakkasta riittää, hiihtokelit jatkuvat maaliskuun lopulle asti. Koiran kanssa hiihtämään pääset Erkylän maisemien koiraladulle.

Painettuja retkeily- ja latukarttoja saat mm. kaupungintalon infopisteestä, kirjastosta, taidemuseosta ja uimalasta.

Lataa sähköisesti:

Leijahiihto

Kokeile jotain erilaista: leijahiihtoa! Leijahiihdossa liikutaan vapaasti tuulen voimalla vetoleijan vetämänä joko suksilla, lumilaudalla tai luistimilla. Leijahiihtoa järjestää Korpeen.fi.

 040 703 4553
 info@korpeen.fi
 www.korpeen.fi