Content-left

 

Näyttelyssä kirja astuu ulos kansistaan. Näyttelyvieras tekee retken kirjailija Katri Tapolan ja kuvittaja Sanna Pelliccionin Toiveretki sekä Pieni prinsessasatu ja Pieni prinssisatu kirjojen maailmaan. Matka vie kirjan kuvitusten saattelemana tuoksuvaan ruusutarhaan, solisevan metsälammen luo, aitoon beduiinitelttaan sekä lukunurkkaan, jossa on suomen- ja arabiankielisiä kirjoja.

Jokaisessa näyttelyn tilassa on suomen- ja arabiankielinen opastaulu tehtävineen. Kulkija voi kuulla aavikon ääniä, tunnustella aarrearkun materiaaleja, tutkia tunteita ja tarinoida itämaisella matolla.

Näyttelyn visuaalinen maailma on kuvittaja ja tuottaja Sanna Pelliccionin käsialaa. Moniaistisen ja elämyksellisen näyttelyn äänipolun ovat suunnitelleet muusikot Anna Kuoppamäki ja Hans Andersson. Käännös- ja kulttuuritulkkina on toiminut Maria Pakkala. Näyttelyn tekstit ovat Katri Tapolan käsialaa. Näyttelyn suojelijana toimii Katti Matikainen.

Toiveretki on kiertävä näyttely, jonka matka on alkanut syksyllä 2016 taidetalo Pessistä Vantaalta. Se on ollut esillä useilla paikkakunnilla ja jatkaa matkaansa myös Hyvinkäältä.

Villa Artun käytävägalleriaan on näyttelyn rinnalle koottu kansainvälisestä arkistosta lasten ja nuorten taidetta Arabimaista.

Näyttelyyn järjestetään elämyksellisiä opastuskierroksia sekä arabialaiseen kulttuuriin kurkistavia työpajoja päiväkoti-, koulu- ja muille lapsiryhmille. 

Koko perheen tapahtumapäivä la 3.3. klo 11–15. Tutkimusretkiä Toiveretki-näyttelyyn, satutuokioita, työpajoja ja musiikkia.

Vapaa pääsy. Tervetuloa !

 

 

 

 

.

Content-right

Näyttely avoinna ma–to 12–19, pe 12-16, vko 8 ma–pe 9–16.
Vapaa pääsy!

Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu,
Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, O-rappu, Hyvinkää.
P. 050  467 8308
www.artcentre.fi / www.villarttu.fi

Extra information

AIHEESEEN LIITTYVÄT UUTISET


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/joonap22/public_html_visithyvinkaa.fi/wp-content/themes/twentyseventeen-child/includes/addshortcode/shortcodes.php on line 705

Related post slider

HYVINKÄÄLLÄ Tapahtuu


OLLAAN Yhteydessä.

OLLAAN Yhteydessä.


Kankurinkatu 4-6, 05880 Hyvinkää, Suomi | visit@hyvinkaa.fi
Info 0400 269 831 | Vaihde 019 459 11