Content left

Pyöräily on helppo tapa liikkua kaupungissa, mutta myös erinomainen keino päästä luontoon! Paksupyörillä kelpaa pyöräillä myös talvella.

Rengasreitit

Kytäjä-Usmin alueella on pyöräilijöille on kolme viitoitettua rengasreittiä, joista yhdessä muodostuu yli 45 kilometrin mittaisen maastopyöräilyreitistön. Maastopyörää et kuitenkaan tarvitse, sillä reitit kulkevat lähes koko matkan hyväpintaisia, mutta päällystämättömiä väyliä ja metsäteitä. Hyvinkään pyörähdys (26,1 km) kiertää kaupungin ydinkeskustan. Karhujen pyörähdys ( 10,2 km) ja Kytömetsän pyörähdys (17,8 km) johdattavat Kytäjä-Usmin retkeilyalueen uumeniin, josta löytyy myös huollettuja tulentekopaikkoja ja laavuja. Reitit on viitoitettu vähintään risteyskohdissa puisin opastepaaluin. Voit myös ladata reitit suotaan gps-laitteeseesi. Kartat löydät sivun alalaidasta.

Kaukasten kylästä lähtee Kaukasten maisematarinat -mobiilireitti (17 km), joka tutustuttaa alueen luontoon, historiaan ja maisemaan.

Kotikaupunki tutuksi -reitit ovat eri pituisia, pääosin Hyvinkään keskustan tuntumassa kulkevia reittejä. Reittejä on yhteensä kuusi erilaista. Reiteille on opasvihkoset, jotka valottavat reitin varrella olevien kohteiden hisstoriaa.
Opasvihkoset löydät sivun alalaidasta.

Muut pyöräilyreitit

Hyvinkäältä lähtee kaksi pitkää pyöräilyreittiä. 51 kilometrin pituinen Pikkupässi  pyöräilyreitti seuraa vanhaa rautatielinjausta Karkkilaan. Entisen rautatien pääteasemilla ja välipysäkeillä on inftotauluja kertomassa historiasta. Karttaesitteen löydät alalaidasta.

Hyvinkäältä lähtee Mustijokilaakson pyöräreitti, joka johdattaa läpi Mäntsälän ja Pornaisten maalaismaisemien kautta päätyen Porvooseen. Reitin varrella pyöräilijälle on tarjolla monenlaisia palveluita majoituksesta erilaisiin aktiviteetteihin.

Content right

Pyörävuokrausta ja opastettuja retkiä

Korpeen.fi
Korpeen.fi vuokraa läskipyöriä ja järjestää opastettuja pyöräretkiä Kytäjä-Usmin retkeilyalueelle.

 040 703 4553
info@korpeen.fi
 www.korpeen.fi

Petterin Eräpalvelut
Pyöräsafareita luontoon.

 040 6877 647
 erajaluontopalvelut@gmail.com
 petterinerapalvelut.simplesite.com

Sveitsi Rent
Fatbikejä ja sähköfatbikejä vuokralle. Pyörät myös toimitettuna suoraan asiakkaalle. Tarjolla on lisäksi ohjattuja pyöräretkiä.

Hotel Sveitsin yhteydessä, Härkävehmaankatu 4
040 840 3739

 sveitsirent.fi

 

Outdooractive

outdooractive platform - API Template

Löydä retkikohteet kartalta!

Extra information

LATAA JA TUTUSTU:

GPS-LAITTEELLESI HYVINKÄÄN REITIT

HYVINKÄÄN MAASTOPYRÄREITTIKARTTA

OLLAAN Yhteydessä.

OLLAAN Yhteydessä.


Kankurinkatu 4-6, 05880 Hyvinkää, Suomi | visit@hyvinkaa.fi
Info 0400 269 831 | Vaihde 019 459 11