Hotel Sveitsin bliniviikot käynnissä 1.2.-3.3. – Visit Sveitsi

Hotel Sveitsin kuohkeiden blinien valmistukseen käytetään ainoastaan tattari– ja riisijauhoja sekä Laitilan Kukko Tummaa täysmallasolutta, joten ne soveltuvat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

  • Tattariblini, siianmätiä sekä savustettua hauenmätiä, punasipulia ja smetanaa L, G  21 €
  • Tattariblini, lasimestarin lohta sekä katkarapuja Skagen, punasipulia ja smetanaa L, G  19 €
  • Tattariblini, kylmäsavulohta sekä kanelikanttarelleja, punasipulia ja smetanaa L, G  18 €
  • Lisäblini L, G  6 €

 

L = laktoositon
G = gluteeniton

Tervetuloa herkuttelemaan Hotel Sveitsiin!

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi