Mind Dynamics -työhyvinvointi | Visit Sveitsi

Mind Dynamics

Mind Dynamics Oy Työhyvinvointi tarjoaa laadukkaita, ihmisen kokonaisuuden huomioivaan ihmiskuvaan perustuvia työhyvinvointipalveluita yrityksille. Tiimimme rakentuu ammattilaisista, joilla on on vankka tieteellinen koulutus psykologian, kasvatustieteen, sosiaalityön tai taiteen alalta.

Peruskoulutusten lisäksi tiimillä on vaikuttava määrä sekä akateemista jatkokoulutusta että ammatillista täydennyskoulutusta, kuten Valviran laillistama psykoterapeuttikoulutus. Tieteellistä ja teoreettista osaamistamme täydentämään tarjoamme vahvan kokemuksemme suorassa ihmistyössä.


TYÖELÄMÄN PSYKOLOGIAA

Psykologisella ymmärryksellä on sekä käytännön kokemuksen että tieteellisen tiedon näkökulmista erittäin keskeinen rooli työhyvinvoinnissa. Toisaalta, mitään yllättävää tässä ei liene, koostuuhan jokainen työyhteisö ihmisistä. Ihmiset, ja erityisesti ihmisen sisäisen maailman ja käyttäytymisen ymmärtäminen, on meidän alaamme. Tarjoamme yrityksille sekä perinteisiä työhyvinvointiluentoja, että osallistavia ja ryhmätyöskentelyyn pohjaavia prosesseja.


ESIINTYMINEN JA VUOROVAIKUTUS

Esiintymisvalmennuksen avulla opit rakentamaan selkeän viestin sekä löydät omat vahvuutesi esiintyjänä. Työyhteisön yhteinen esiintymisvalmennus lisää yhteishenkeä ja se voidaan suunnata tarpeidenne mukaan. Tiimin vuorovaikutusvaikutusvalmennukset sopivat työyhteisöille, jotka haluavat lisätä tiimin luottamusta, uskallusta, luovuutta tai toimivaa palautteen annon kulttuuria.


KEHON JA MIELEN HYVINVOINTI

Ajallemme on ominaista, että työskentelemme yhä lisääntyvin vaatimuksin älyllisten haasteiden äärellä - toisin sanoen "päämme sisällä". Samaan aikaan, kun tämä kertoo ihmiskunnan huikeasta älyllisestä kehityksestä, se tekee näkyväksi myös sen kuinka helposti toinen puolikkaamme, kehomme unohtuu. Viisaat filosofit ja psykologit toteavatkin, että itse asiassa me emme ole keho ja mieli, joita molempia pitäisi erikseen huoltaa, vaan me olemme kehomieli. Yrityksemme edustaa ihmiskuvaa, jonka mukaan ihminen on hyvinvoiva voidessaan olla kokonainen, oma todellinen itsensä kaikkine puolineen, yhteydessä itseensä ja ympäröivään luontoon.

extra information

MIND DYNAMICS

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

 

NINA PYYKKÖNEN

ERIKOISPSYKOLOGI, PsL

PSYKOTERAPEUTTI (Valvira, KELA)

TYÖNOHJAAJA (STOry)

JOOGAOPETTAJA (RYT200), ASAHI- JA MINDFULNESS-MEDITAATIO -OHJAAJA

 

MIND DYNAMICS OY

Puh. 050 300 0055

WWW.TYHY.WEBNODE.FI

FB.COM/TYOHYVINVOINTIPALVELUT

Events slider

SVEITSISSÄ
Tapahtuu


Red Carpet -elokuvafestivaali

Red Carpet -elokuvafestivaali 30.08.-02.09

Paikka: Hyvinkää Lue lisää

PIHA:lla tapahtuu läpi kesän

PIHA:lla tapahtuu läpi kesän 30.05.-31.08

Tarjolla hyvää syötävää, virkistäviä juomia ja puheensorinaa - toisinaan myös livemusiikkia. Lue lisää

Lomalla leffaan

Lomalla leffaan 18.02.-31.12

Paikka: BioRex Lue lisää

Contact form

OLLAAN Yhteydessä.


Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Suomi | info@visitsveitsi.fi